Nu deler Stefan sine egne erfaringer.

Stefan Jepsen, der blev landskendt sidste år efter sin medvirken i TV 2-programmet ‘Stor mand’, fortsætter sin personlige kamp mod overvægten langt ud over programmets afslutning. Undervejs i sin rejse har han, med støtte fra sin træner, opnået et bemærkelsesværdigt vægttab på 150 kilo og nået flere vigtige milepæle.

På Instagram deler han løbende opslag, hvor han deler billeder og tanker fra sit forløb, som han stadig er i gang med.

LÆS OGSÅ  Årgang 0'-forældre jubler: Nu er det muligt

I et nyligt opslag på Instagram giver Stefan et indblik i, hvordan han håndterer tilbageslag. Med et billede af sig selv, der smiler forsigtigt ind i kameraet, forklarer han det mentale værktøj, han anvender til at bevare motivationen, selv når udfordringerne tårner sig op.

“Jeg tror der er mange, som nemt kan miste modet i et vægttab når de har en uge med en vægtstigning. Jeg kender det 100 procent selv. Et redskab jeg selv bruger når det sker, er at stole på processen. Huske på ikke at tænke fuck det, men at jeg jo rent faktisk gør det jeg skal ift kost og motion, og der er mange andre faktorer der kan spille ind og have forsaget den vægtøgning i den uge,” skriver han i opslaget.

Her kommer Stefan også med et råd til, hvordan man kan håndtere det, når det bliver svært:

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne skal skilles efter 14 år

“Det hjælper mig også at se lidt tilbage, for nok har der været en lille vægtforøgelse, men stopper man op og ser sig tilbage, vil man nemmere kunne se, at man jo rent faktisk har skabt en stor ændring i sit liv. Og skulle vægten stå lidt stille så Hey! Vægten er ikke det eneste parameter, der tæller. Livsglæden findes så mange steder!” skriver han i opslaget.

Du kan se hele opslaget herunder: