Hvad fremtiden bringer, er de fortsat uviste om.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Karsten Ree for nylig blev ramt af demens.

Diagnosen ligger i fællesskab med den stigende alder nu til grund for, at han sammen med konen, Janni Ree, har truffet en stor beslutning.

Det skriver B.T., der har talt med Janni Ree.

I 70 år har Karsten Ree boet i sin imponerende villa i Vedbæk på Strandvejen, men det kan nu være slut inden længe, da villaen er sat til salg.

Selvom villaen nu er på markedet, så er det ikke ensbetydende med, at parret har travlt med at rykke ud:

“Det er jo ikke her og nu, vi står til at flytte ud, men nu ser vi, om der er nogen, der vil lægge pengene for det”, forklarer Janni Ree til B.T.

Forsidefruen røber ikke over for mediet, hvad prisen er på huset, men hun løfter alligevel sløret for, at man skal have den store tegnebog med, hvis man vil have fingrene i huset.

Med hensyn til salget oplyses prisen kun, hvis en reel potentielt køber henvender sig.

Drømmer om noget mindre

Parret vil i stedet for den imponerende villa finde noget mindre at bo i, da det giver bedre mening i henhold til Karsten Rees diagnose:

“Det er bare nemmere. Også hvis vi skal have hjælp i forbindelse med Karstens sygdom, og det er bare et meget stort hus til to mennesker og to mopser.”

Janni Ree håber på, at parret kan ende i den lejlighed i Hellerup, som de allerede ejer, da de på den måde også kommer tættere på centrum – men intet er endnu fastlagt.

Vedbæklund, som er navnet på villaen, er hele 527 kvadratmeter stor, og den ligger på den svimlende store grund på hele grunden 6.267 kvadratmeter.

Derudover hører en bådebro, en badebro og en privat strandkant også til ejendommen.