Han var med i hit-serien ‘Livvagterne’ og derefter forsvandt han.

Med ankomsten af sommeren i Danmark, genoptages også serien ‘Sommerdahl’, hvilket for mange danskere betyder et gensyn med hovedpersonen Dan, spillet af Peter Mygind, og hans trofaste ven og makker, Flemming Torp, portrætteret af André Babikian.

Under et pressemøde arrangeret af TV 2 før den ventede premiere på seriens femte sæson, delte Babikian sin begejstring for at være en del af ‘Sommerdahl’.

LÆS OGSÅ  Janni Ree hastet afsted i panik: Er det kræft?

“Det er en fest uden sidestykke. At filme i Helsingør om sommeren er fantastisk, nærmest som en blanding af ferie og arbejde. Jeg føler mig utrolig privilegeret,” sagde han.

André Babikian, der allerede er et velkendt ansigt i Danmark, startede sin skuespilkarriere tidligt i 2000’erne med roller i filmene ‘Tvilling’ og ‘Brødre’. Hans karriere tog for alvor fart i 2009 med rollen som Jonas Goldschmidt i DR’s dramaserie ‘Livvagterne’, som blev meget vel modtaget og vandt en Emmy.

Efter ‘Livvagterne’, som løb over to sæsoner med i alt 20 afsnit, trådte André Babikian tilbage fra rampelyset.

Han forklarer årsagen til Newsner, at han havde besluttet sig for at prøve noget andet inden sin rolle i ‘Livvagterne’, og at han ikke modtog flere skuespiltilbud efter serien. “Jeg fortsatte med det, jeg havde besluttet mig for, og det var helt fint. Jeg havde ikke planlagt at fortsætte med skuespil før tilbuddet om ‘Sommerdahl’ kom,” fortalte han.

LÆS OGSÅ  Bieber udtaler chokerende nyhed

I mellemtiden har André Babikian beskæftiget sig med leder- og talentudvikling, arbejdet med ledere og talenter i større organisationer, og har sammen med sin kæreste arbejdet på et startup-projekt, de snart håber at lancere.

André Babikian fortæller også, at han for længe siden, har opgivet tanken om at være skuespiller på fuldtid. Derfor vil han heller kæmpe for at vende tilbage til skuepillet, når ‘Sommerdahl’ når enden.

Sommerdahls 5. sæson har netop haft premiere på sin 5. sæson. Du kan se Sommerdahl søndag på TV 2 Charlie og TV 2 Play.