Nu fortæller Bjarne Henriksen en sjov detalje fra sin karakter i Sommerdahl.

I går blændede TV 2 op for den 5. sæson af hit-serien Sommerdahl. Endnu en gang indtager Peter Mygins rollen som Dan Sommerdahl, og der er nok at se til for ham.

Blandt andet kæmper han for at få Josefine løsladt, og der er samtidig nok at se til på politistationen, når der havner et skuddrab i et omrejsende tivoli på bordet hos Dan og Flemming.

LÆS OGSÅ  Hailey Bieber maner rygter til jorden

Peter Mygind er langt fra den eneste kendte dansker som er at finde på rollelisten i serien. Også André Babikian, Kirsten Lehfeldt, Kurt Ravn, Maibritt Saerens og Bjarne Henriksen er blandt andet at finde på rollelisten.

Det er sidstnævnte, der afslører en sjov detalje om sin karakter Carlo i serien.

Det skriver Newsner.

Til mediet fortæller Bjarne Henriksen om rollen som Carlo, og hvordan Carlo blev skabt, da Bjarne Henriksen læste om karakteren.

“amen Carlo skabte sig selv, da jeg så, hvad for noget tøj jeg skulle have på. Jeg havde indtrykket af, at han var sådan en ”self made” type. Altså at have et omrejsende tivoli. Det må være specielle mennesker. De kan ikke være helt almindelige. Der må være noget ukurant i det,” fortæller han til mediet.

Bjarne Henriksen afslører også en sjov detalje, som du på tv ikke kan se, er Bjarnes egen.

LÆS OGSÅ  Romantisk fortid afsløret: Bagedyst-vinder Tobias Hamann har datet dansk kendis

Bjarne har nemlig medbragt sin egen hat, som han bruger til Carlo i serien.

Hatten har han anskaffet sig på en ferie i Afrika, og havde den altså med derfra.

“Jeg havde været nede i Sydafrika på noget safari, og den var virkelig god imod solen og der var meget sol deroppe, da vi lavede den (serien, red.) for et år siden, så jeg havde den med,” fortæller Bjarne Henriksen.

Og sådan blev hatten som nærmest er skræddersyet til karakteren Carlo, en del af serien.

Du kan se Sommerdahl søndag på TV 2 Charlie og TV 2 Play.