For to år siden blev komikeren ramt af en hjernetumor: Nu har han været på besøg på hospitalet igen.

I 2021 skulle han være vært på X Factor, fordi Sofie Linde skulle på barsel.

Men Melvin Kakooza nåede aldrig at indtage værtsrollen. Kort før liveshows gik i gang, kom der nemlig en chok-melding fra den populære komiker og tv-vært. Han havde fået en hjernetumor og måtte trække sig, så han kunne fokusere på at blive rask igen.

Heldigvis kom Melvin godt gennem forløbet og er nu landet på den anden side. 

Men der er stadig en særlig dag, hvor nervøsiteten melder sig. Det fortæller han nu på sin Instagram-profil ifølge Dagens.dk.

“I dag var jeg til samtale på Rigshospitalet, efter jeg for 2 uger siden fik en MR-scanning. Det er noget jeg får hvert i år som en opfyldning på min operation. Det er en dag fyldt med nervøsitet og dyb taknemlighed for, at vi bor i et land hvor det er muligt,” lyder det fra Melvin.

Han fortæller også, at han er meget taknemlig, når han ser tilbage. I opslaget har han delt en video som er taget af ham i 2021, hvor han stadig gik ustabilt. 

“Det er også en tid hvor jeg ser tilbage på hvor langt jeg er kommet, og bliver motiveret til mere ☺️! Heldigvis var svaret på scanningen god! Og jeg kan forsætte løbetræningen som ender ud i Royal Run i hjembyen Fredericia med min Familie!,” lyder det afslutningsvist fra Melvin Kakooza. 

Du kan se hele opslaget herunder: