Saybia-forsangeren deler opslag med offentligheden.

Søren Huss, den 48-årige sanger og sangskriver kendt fra Saybia og som en markant deltager i ‘Toppen af poppen’ sæson 7, har delt nyheden om sin nyfødte glæde på Facebook. Huss, der allerede er far til datteren Ronja fra et tidligere forhold, har budt endnu et familiemedlem velkommen sammen med sin partner, Christina Nerstrøm. Det fortæller Her & Nu.

Læs også

Hvor er Kate Middleton? Vanvittige teorier florerer på internettet

I et kærligt og personligt Facebook-opslag afslørede Huss nyheden om familiens nyeste tilføjelse, der ankom i januars sidste halvdel. “Min sidste opdatering var en video af en juleand i ovnen. Det var ikke det eneste, der var i ovnen,” skrev Huss. Udover den lille nye baby har Huss også færdiggjort sit femte musikalbum, som han har sendt til tryk, kun et par uger efter barnets ankomst. Han tilføjede derfor til sidst i sidst opslag, at; “Alt er godt, og både barn og plade er stærke, smukke og velskabte.”

Selvom Huss for nu kan nyde tiden i babyboblen, venter der en travl periode forude med en landsdækkende turné, der begynder i april. Fans kan se frem til at opleve ham live fra den 4. april i Greve til den 7. maj i Nyborg.