Kate Middleton er ikke blevet set offentligt i en god rum tid, og det har nu sat spekulationerne i gang.

Tidligere i år blev det meldt ud at Kate Middleton skulle igennem en operation. Det britiske kongehus meddelte, at der var tale om en operation i maveregionen og at Kate ville være indlagt i 10-14 dage efter sin operation.

Det blev også oplyst, at Kate når hun blev udskrevet fra hospitalet, fortsat ville holde sig i ro hjemme og derfor først vende tilbage til sine royale pligter efter påske.

Kate Middleton er sidst blevet set offentligt den 25. december sidste år, og forleden måtte prins William i sidste øjeblik aflyse sin deltagelse i mindehøjtideligheden for den forhenværende kong Konstantin af Grækenland.

Begge dele har sat spekulationerne i gang blandt royale fans, hvor nogle kommer med nogle vilde teorier omkring, hvorfor Kate Middleton ikke er set offentligt i år.

Det skriver SE & HØR.

Teorierne er mange.

Nogle mener Kate er låst inde på slottet, nogle mener hun er ved at gro sit pandehår ud, nogle mener hun har doneret en nyre til kong Charles, som har fået kræft.

Men selvom teorierne er mange, så vides det ikke, hvorfor Kate ikke er blevet set offentligt i år.

Det britiske kongehus har ikke meldt noget ud, heller ej, hvorfor William forleden måtte melde afbud i sidste øjeblik. Men som tidligere udmeldt, ville Kate Middleton ikke vende tilbage til sine royale pligter før efter påske.