Én helt særlig ting, får altid dronning Mary til at smile.

Dronning Mary har gennem årene modtaget stor anerkendelse for sin stil, elegance og arbejdsomhed. Hendes engagement og varme personlighed har gjort hende meget populær blandt både danskere og i udlandet.

Forleden holdt hun tale i DR Koncerthuset i København. Talen blev holdt i forbindelse med topmødet i Global Fashion Summit.

LÆS OGSÅ  Ekspert udtaler sig om situationen: "Det er uholdbart"

Det var i denne tale, at dronning Mary delte en privat detalje om sine børn.

Det skriver BILLED-BLADET.

Sammen med kong Frederik har Mary fire børn: Prins Christian (født 2005), Prinsesse Isabella (født 2007) og tvillingerne Prins Vincent og Prinsesse Josephine (født 2011).

I sin tale fortalte Mary, at hendes to døtre nogle gange låner Marys sko og tøj. Og det er noget, som altid får hende til at smile.

“Som I måske ved er jeg den stolte mor til fire børn – to drenge og to piger – i dag kan Isabella og Josephine passe meget af mit tøj og nogle af mine sko,” fortalte Mary og fortsatte:

“Men når de har noget på, som er mit, får det mig altid til at smile.”

I sin tale opfordrede Mary også til, at man låner tøj af hinanden, så man på den måde sparer på ressourcerne og har mere fokus på bæredygtighed.

LÆS OGSÅ  Prins Harry nægter at svare på stort spørgsmål

“Vores planet er smuk og skrøbelig, og vi har et ansvar for at beskytte og bevare den for vores børn og kommende generationer,” lød det fra dronning Mary.

Mary Donaldson mødte Kronprins Frederik under de Olympiske Lege i Sydney i 2000. Efter en tid med langdistanceforhold og mediedækning flyttede Mary til Europa, og parret annoncerede deres forlovelse den 8. oktober 2003. De blev gift den 14. maj 2004 i Københavns Domkirke, en begivenhed, der blev fejret af danskere og royale fans verden over.

Den 14. januar i år, abdicerede dronning Margrethe, og denne dag blev Frederik og Mary til konge og dronning.