Gary Goldsmith har igen gjort sig særdeles bemærket.

Spekulationerne om Prinsesse Kates opholdssted har været intense, og et nyligt svar fra hendes onkel, Gary Goldsmith, har kun tilføjet mere brændstof til bålet. Under sin deltagelse i Celebrity Big Brother UK blev Goldsmith, spurgt af den britiske skuespillerinde Ekin-Su Cülcüloğlu, “Hvor er Kate?” Hans tøvende og uklare svar har ikke gjort meget for at dæmpe de verserende konspirationsteorier.

Det skriver News.com.au.

Goldsmith antydede, at der var en vis etikette omkring at tale om det britiske kongehus, og sagde, “Så, fordi hun ikke ønsker at tale om det, er det sidste, jeg vil gøre, …”

Han tilføjede mystisk, “Hvis det bliver annonceret, vil jeg give dig en mening,” hvilket efterlod seerne forundrede over, hvad der egentlig foregår, hvis Prinsessen af Wales blot er i gang med at komme sig efter en maveoperation.

Gary Goldsmith and Julie-Ann Brown i 2013. Gary Christopher Goldsmith er en britisk forretningsmand og iværksætter, der er kendt for sit arbejde inden for IT-rekruttering. Han er bror til Carole Middleton og dermed onkel til Catherine Middleton (Kate Middleton, red.), Prinsessen af Wales.

Prinsesse Catherine har været fraværende fra offentligheden siden første juledag, hvilket har ført til vild spekulation. Hun gennemgik en maveoperation den 16. januar og var indlagt på et hospital i London i to uger.

Kensington Palace har erklæret operationen for “planlagt”, men aflysningen af flere kongelige forpligtelser af Prinsesse Kate og Prins William har rejst tvivl om, hvor forberedt parret egentlig var.

En talsperson for paladset har udtalt, at det forventes, at Kate vil være ude af stand til at udføre sine kongelige pligter i flere måneder. Det var først med et paparazzifoto fra den 5. marts, hvor Prinsessen blev set i passagersædet af en bil i Windsor med sin mor, Carole, ved rattet, at offentligheden igen fik et glimt af hende.