Er du en af dem der har nydt godt af den gratis ydelse, så er der trist nyt.

Det bliver ikke mere basalt forretningsforståelse end “udbud og efterspørgsel”.

Forandring blæser gennem podcastlandskabet, som nu ser to af sine mest elskede lytteoplevelser, ‘Dato’ og ‘Skyggesiden’, bevæge sig mod nye horisonter.

En nylig offentliggjort aftale mellem TV 2 og Podimo, en fremtrædende spiller på markedet for podcasts og lydbøger, betyder, at disse populære serier fremover vil finde deres publikum gennem et abonnement hos Podimo.

Det skriver Se og Hør.

Marie-Louise von Holstein, chefredaktør for Nyhederne, TV 2 Echo, Podcast og udvikling, udtrykker begejstring for samarbejdet:

LÆS OGSÅ: Rørt Caroline Wozniacki taler ud om tragedie: Får tårer i øjnene

LÆS OGSÅ: Felix Smith dybt forelsket i 20 år yngre kæreste: Nu tager de stort skridt

“Begge podcasts er i dag populære blandt lytterne, og ved at indgå et samarbejde med Podimo, når vi også ud til en yngre brugerbase med dedikerede og kvalitetsbevidste lyttere.”

Fra 1. april vil adgangen til de dybtgående fortællinger fra ‘Dato’ og de nervepirrende afsløringer i ‘Skyggesiden’ være forbeholdt Podimos abonnenter.

For 79 kroner om måneden lover Podimo ikke kun adgang til ‘Dato’ og ‘Skyggesiden’, men også til et bredt udvalg af andre kvalitetspodcasts og lydbøger.

Denne udvikling er et vidnesbyrd om lydmediets stadige evolution og dets unikke evne til at engagere lyttere på dybere niveauer. Med denne nye aftale står både Podimo og TV 2 på tærsklen til et nyt kapitel, hvor de sammen vil udforske og udvide grænserne for storytelling og lytterengagement.

“Vi ser frem til at arbejde sammen med Podimo, som har vist, at de mestrer lyduniverset,” fortæller Holstein afsluttende.