57-årige Liz Hurley beviser endnu en gang, at alder er blot et tal, da hun forbløffer fans med sit ungdommelige udseende og sexede bikinibilleder

Den britiske skuespillerinde Liz Hurley har for længst cementeret sin status som et tidløst sexsymbol og fortæller i dag en historie om tidløs skønhed og evig ungdommelighed. Hun blev først verdenskendt, da hun i 1994 optrådte ved premieren på Hugh Grants film ‘Fire bryllupper og en begravelse’ iført en ikonisk sort Versace-kjole med sikkerhedsnåle, der øjeblikkeligt fik hendes karriere til at skyde i vejret.

Gennem årene har Hurley optrådt i en række succesfulde film, såsom ‘Austin Powers: International Man of Mystery’ og ‘Forhekset’ fra 2000, hvor hun spillede Djævlen selv. Men hendes appel strækker sig langt ud over hendes filmroller, og hun har i dag over 2,65 millioner følgere på Instagram.

For nylig delte den 57-årige skuespillerinde tre bikinibilleder af sig selv på Instagram, der fik hendes fans til at juble og kommentere hendes fantastiske form og ungdommelige udseende.

Billederne viser Hurley iført en bikini og poserer ved siden af sit spejlbillede med teksten:

“Vidste du, jeg havde en tvilling”.

Kommentarsporet fyldes hurtigt med beundrende kommentarer, der roser hendes skønhed og bemærker, hvordan hun fortsat tager sig så godt ud, som hun gjorde for årtier siden.

Dette er ikke første gang, Liz Hurley har chokeret sine fans med sit evige ungdommelige udseende.

Tidligere har hun delt lignende fotos i bikini, der har fået samme reaktion fra hendes følgere. For tre år siden gik et billede af hende iført en kjole, hun først havde haft på 21 år tidligere, viralt, da folk bemærkede, at hun så endnu bedre ud i kjolen nu end dengang.

Liz Hurley er en af ​​flere berømte kvinder over 50, der fortsætter med at imponere med deres fysiske form og skønhed. Blandt andre er Salma Hayek og Sharon Stone, der for nylig også delte et topløst billede i en alder af 64 år.

Herunder kan du se et billede af Sharon Stone, der havde smidt toppen på Instagram.