Den 53-årige Hollywood-skuespillerinde Jennifer Lopez, viste sin naturlige skønhed i et nyligt opslag på sociale medier, hvor hun delte en makeup-fri hudplejevejledning med sine fans.

I videoen, der blev delt på JLO Beauty Instagram-side, brugte Jennifer Lopez sine egne produkter under den glamourøse tutorial. Hun fortalte sine følgere: “Mange af jer har spurgt, hvad der er mit hurtige fem-minutters look, og jeg kalder det Bronx gudindeglød, og det er fire nemme trin.”

Lopez forklarede, at denne rutine er perfekt, når man har brug for at gøre sig hurtigt klar til en sjov “girls night out”, uden at det skal være for besværligt.

Hun anvendte serum på sit ansigt, fugtighedscreme og øjencreme, før hun fuldendte sit friske look med et strejf af læbepomade. “En lille smule læbepomade har aldrig skadet nogen,” fortalte hun.

For at sætte prikken over i’et glattede hun hårene ved sin hårgrænse og tilføjede: “Hvis du virkelig vil tage det til et ‘nyt niveau’, skal du bare lægge babyhårene lidt ned.”

Efter at have delt hudplejevejledningen på sociale medier, blev Jennifer Lopez overvældet af komplimenter fra hendes imponerede følgere.

En beundrende fan skrev: “J-Lo, mange tak for dette. Elsker dig.” En anden fan bemærkede: “Du ser altid så godt ud,” mens en tredje tilføjede: “Ingen gør det helt som dig.”

Dette opslag kommer få dage efter, at Hollywood-stjernen blev fotograferet nær ABC-studierne i New York City iført et smukt monokromt ensemble med en lang grå frakke og en matchende dragt.

Herunder kan du se billederne, af en ‘hudløst ærlig’ J-Lo: