Den populære danser kunne ikke sige nej, da den lille hvalp havde akut brug for hjælp.

Hjemme hos Silas Holst er der liv og glade dage. Der er nemlig flyttet to små hunde ind i hjemmet.

For et par uger siden flyttede lille Dalton ind, og nu har han fået sig en artsfælle i hjemmet – nemlig Bjarne, som nu også bor hos familien Holst.

Det var dog overhovedet ikke planen, at der skulle flytte to hunde ind. Men Bjarne havde akut brug for et andet hjem og der kunne Silas ikke sige nej.

Det fortæller han i et Instagram-opslag.

“Mød Bjarne!! Vores nyeste lille mand. Var egentlig ikke planen at have to hunde, men Bjarne havde brug for et akut nyt hjem med masser af kærlighed efter en lidt turbulent start på livet, og hverken @nicolai_schwartz_holst eller jeg kunne sige nej til at åbne dørene og give ham kærlighed og tryghed,” fortæller den populære danser i opslaget og fortsætter:

“Tre uger ældre fransk bulldog end Dalton. Så nu har vi altså to kærlighedsbomber. Tænker de får glæde af hinanden – der er ihvert fald god stemning. Bjarne og Dalton – stærkt team!! (Og bare rolig – vi sad bare og slappede i bilen, vi kørte ingen steder),” skriver han til opslaget som du kan se nederst i artiklen.

Silas Holst er især kendt fra Vild med dans, hvor han i årevis var en del af de professionelle dansere. Han har vundet konkurrencen intet mindre end tre gange, men han har nu forladt programmet, det skete i 2021.

Han er dog i øjeblikket aktuel i musicalen ‘Kinky boots’ hvor han spiller rollen som Lola.

Privat danner han par med sin man Nicolai Scwartz, og er far til børnene Maggie My og Bob Jones, som han har med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkop.