For mere end et årti siden var reality-tv på sit højeste i Danmark, og nogle af de første kendte ansigter var Amalie Szigethy, Gustav Salinas og Sidney Lee.

I en ny udgave af Se & Hørs podcast ‘Sladderministeriet‘ deler den nu 32-årige Gustav Salinas, en sjov anekdote om, hvordan den afdøde realitystjerne Sidney Lee, gav ham en lektion i berømmelsens kunst.

Da Gustav og Sidney mødtes for første gang under et besøg i ‘Go’ Morgen Danmark’, spurgte Sidney Lee Gustav om, hvordan han kom til studiet. Gustav svarede, at han tog bussen, hvilket Sidney Lee ikke kunne acceptere.

“Stjerner tager ikke det offentlige,” insisterede Sidney Lee, og gav i stedet den dengang unge ‘Dagens Mand’-deltager et råd, der kun var kendt af erfarne reality-stjerner.

“Hvis du har lavet et interview, så skal du have en taxabon,” sagde Sidney Lee og forklarede, at taxabonen kunne bruges som betaling for en taxa, hvor regningen ville blive sendt til dem, der udstedte den. Men den egentlige grund til at anmode om en taxabon var ifølge Sidney Lee, at den kunne gemmes og bruges senere, f.eks. efter en aften i byen.

Med et smil mindes Gustav Salinas denne lektion og siger:

“Så han lærte mig, at hvis man var RIGTIG celebrity, så tog man ikke det offentlige.”

Hvorvidt Gustav har taget det offentlige siden sin snak med Sidney Lee dengang, melder historien ikke noget om.