Shia LaBeouf er en mand, der er kendt for at trække overskrifter. Og nu har han gjort det igen med en overraskende afsløring i et nyt interview.

Alle, der har dannet par med Shia LaBeouf, kan vide sig sikre på, at han har været dem utro. Han har nemlig selv gjort det klart i et nyt interview, at han har været alle sine partnere utro.

LÆS OGSÅ: Ne-Yos ekskone slår fast: Kommer ikke til at ske

Det har han talt åbent om i et nyt interview i podcasten ‘Real Ones’, hvor han også åbner op om de anklager om psykisk og seksuelt misbrug, som hans ekskæreste FKA Twigs har rettet mod ham.

Han går dog ikke specifikt ind i det, da han ikke indrømmer at have noget. Dog siger han, at han ‘sårede’ hende, og at han har såret mange andre, inden han mødte hende.

Efter FKA Twigs stod frem med anklagere, har Shia LeBeouf dog afvist dem. Det ændrer dog ikke på, at de to skal mødes i retten den 17. april næste år.

Der blev dog ikke blot talt om de anklager, som FKA Twigs har rettet mod ham. Han valgte nemlig også at bruge interviewet til at gå til bekendelse på en række andre områder.

LÆS OGSÅ: Kilder afslører: Den er på vej

Blandt andet sagde den 36-årige skuespiller, at han har været ‘enhver kvinde jeg nogensinde har været sammen med utro’.