Shawn Mendes havde mere end bar’ hud at vise da han smed trøjen.

Sangfuglen viste sin veltrænede krop frem, mens han udforskede en gammel pyramide i Mexico City søndag.

Den 24-årige hitmager delte en karrusel af billeder med sine 71,7 millioner Instagram-følgere, som dokumenterede hans tur til Mexico.

Den canadiske hjerteknuser stylede sig korte brune hår strittende og pralede med sine vaskebræts-mavemuskler, mens han smilede til kameraet.

‘Lost in Japan’-sangeren inkluderede to skjorteløse billeder, som viste hans tatoveringer forfra og bagfra og her kunne han afsløre noget nyt der er sket med ham.

På det første billede af karusellen kan man se Mendes iført en hvid tanktop, da han gik rundt i det gamle aztekiske vartegn.

På tredje billede delte hjerteknuseren et billede med en åndelig kærlighedssæbe med et billede af en blå arafugl på forsiden.

Araen er hjemmehørende i skovene i Mexico og Sydamerika, og de er kendt for at lave deres reder i den højeste top, som ifølge sagnet giver dem særlige kræfter eller energi.

På fjerde og femte billede var der to skjorteløse billeder, som viste hans tatoveringer forfra og bagfra og her kunne han nu afsløre sin lyse røde hud omridset af en tanktop.

Det var vidst ikke solcremen han huskede.