Gomez og Bieber dannede par i en årrække, inden de gik endegyldigt fra hinanden i 2018.

30-årige Selena Gomez siger, at hun har formået at forvandle sin smerte til formål.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence afviste stor rolle af helt særlig årsag

Hun påstår også, at når hun ser tilbage på det, er hendes brud med Jusin Bieber det bedste, der nogensinde er sket for hende.

Det er kommet frem, efter skuespilleren og sangeren har valgt at åbne op om sin hjertesorg efter det langvarige forhold med Justin Bieber i en ny dokumentar, der har fået titlen ‘Selena Gomez: My Mind & Me’.

“Jeg følte mig hjemsøgt af et tidligere forhold, som ingen ønskede at give slip på, men så kom jeg bare videre fra det. Jeg var ikke bange længere,” lyder det blandt andet fra hende i dokumentaren.

“Jeg føler, at jeg måtte gå igennem den værst tænkelige hjertesorg nogensinde, og så bare glemme alt med ud af det blå. Det var virkelig forvirrende. Men jeg tror bare, at det skulle ske og i sidste ende er det, det bedste, der nogensinde er sket for mig,” fortsætter hun.

Gomez og Bieber dannede par i perioden fra 2011 til 2018, hvor de dog flere gange gik fra hinanden og fandt sammen igen.

Efterfølgende har der været en del drama i forbindelse med deres brud. Blandt andet er Justin Biebers kone, Haily Bieber, blevet beskyldt for at have været årsagen til deres brud.

LÆS OGSÅ: Hailey og Justin Bieber jubler: Afslører familieforøgelse

Det er ikke noget, som hverken Hailey eller Selena har talt meget op. For nylig afviste Hailey dog, at hun havde noget med Justin at gøre, før han gik fra Selena. Det skete i podcasten ‘Call Her Daddy’.