Lige for tiden florerer der heftige rygter om en romance mellem superstjernerne Selena Gomez og Zayn Malik, efter at parret er spottet på hyggedate.

I kølvandet på det meget store Hailey Bieber-dramaet er Selena Gomez spottet på date med kendt popstjerne.

En restaurantansat påstår at have spottet den 30-årige Selena Gomez i armene på det forhenværende OneDirection-medlem Zayn Malik.

Kan det passe?

Rygterne florerede efter at de begge blev spottet på en restaurant sammen i New York torsdag aften.

Ifølge en værtinde fra restauranten kom ‘Calm Down’-sangerinden ind restauranten i selskab med den 30-årige ‘Pillow Talk’-sanger, som tidligere har datet supermodellen ‘Gigi Hadid’.

Rygterne florerer i et klip, på det sociale medie TikTok, og her lyder rygtet således at de kom ind hånd i hånd og “snavede løs”, før de overhovedet havde sat sig til bords.

TikTok-videoen viser, at parret allerede følger hinanden på det sociale medie Instagram, og det er en seriøs indikator på, at man har noget intenst kørende.

Især fordi at Zayn Malik kun følger 18 personer på instagram. – og her er frk. Gomez en af de få.

Der findes dog ingen billeder af parret sammen, men ifølge onlinemediet People, så har Selena Gomez givet udtryk for, at hun godt kunne tænke sig at kysse på popstjernen.

Den udtalelse er fra et interview tilbage i 2010.

Selena Gomez har på det seneste skabt store overskrifter i forbindelse med det store Justin- og Hailey Bieber-drama.

Den lækre Selena Gomez har for nyligt måtte bede sine 400 millioner følgere på Instagram om at lade vær med at sende dødstrusler i retning af Hailey Bieber.