Sangfuglen Sanne Salomonsen har haft en rigtig svær periode, efter at flere af hendes nærmeste er gået bort.

Sanne Salomonson har den seneste tid, været ramt af en dyb sorg.

Hele Danmarks rockmama har i løbet af meget kort tid, desværre mistet tre af sine gode venner, som alle stod hende meget nært.

Det er danseinstruktøren Britt Bendixen, som blev 81 år og døde 18. februar efter kort tids sygdom.

Gnags-stjernen Per Christian Frost, der en årrække spillede sammen med Sanne Salomonsen, gik bort den 5. marts i en alder af blot 68 år. Hans dødsårsag er stadig ukendt.

Og sanger og sangskriver Elisabeth Gjerluff Nielsen, der var søster til musikeren Peter A.G, som gik bort den 24. oktober i 2022, i en alder af blot 64 år. Efter et kort kræftforløb.

“Sorgen er hård, og jeg er meget påvirket af det. Det har været en hård tid, så for mig er det vigtigt at gå til barnedåb og bryllupper, fordi der har været så mange begravelser,” forklarede den 67-årige rockmama, da HER&NU mødte hende i forbindelse med barnedåben af Dennis Knudsens datter Aura i forrige uge.

Først mistede Sanne, sanger og sangskriver Elisabeth Gjerluff Nielsen, så gik dansedommeren Britt Bendixsen bort og senest mistede hun sin gode ven Gnags-guitaristen, Per Christian Frost.

De sørgelige hændelser, der har ført til dødsfald, har motiveret sangerinden til at genoverveje sit liv.

“Man tænker jo over, hvad man vil med resten af sit liv. Jeg føler, jeg står lige ved begyndelsen til den vidunderlige del, der hedder: resten af mit skønne liv, lød det fra sangerinden, der dog ikke ville komme nærmere ind på, hvor tankerne havde båret hende hen.”

I stedet, fortalte Sanne Salomonsen at hun netop var hjemvendt fra en kulturel tur til Italien og havde nydt en tiltrængt ferie.

“Det var en kulturferie. Jeg går på museer, i kirker, ser på byggerier, lytter til opera og køber bøger. Jeg er sådan lidt kedelig, men jeg elsker at få viden, og det er stor inspiration for mig,” forklarede hun.