Den triste Sanne Salomonsen er trist på det seneste.

Dog var det en glad Sanne Salomonsen, der mødte SE og HØR og resten af pressen lørdag, efter at hun trådte ud af Sankt Pauls Kirken.

Her havde hun netop overværet dåben af Dennis Knudsens datter Aura.

Oplevelsen var skøn og en af slagsen for den danske musiker, som er kommet mere i kirke af triste årsager på det seneste.

“Jeg har mistet rigtig mange venner indenfor den sidste meget korte tid,” fortæller Danmarks rockmama.

“Dåben var vidunderlig livsbekræftende. Det var vigtigt for mig at komme herind i dag på grund af den sorg, jeg har været igennem – bekræftelsen af at livet går videre.” og fortsætter:

“Jeg har mistet rigtig mange venner indenfor den sidste meget korte tid, Per Christian Frost, Elisabeth og Britt. De falder som fluer i øjeblikket.”

Per Christensen Frost som var guitarist i bandet ‘Gnags’, mens at ‘Elisabeth’ refererer til sangerinden Elisabeth Gjerluff Nielsen, som gik bort tilbage i oktober måned.

“Jeg er dybt ulykkeligt over det og meget påvirket af det. Og derfor er det for mig livsbekræftende at komme til en barnedåb. Så det har jeg nydt,” sagde Sanne Salomonsen.

Det var i sandhed også et barnedåb, hvor døden dog også havde sit fokus.

Auras tvillingesøster, Naimo, døde blot som seks uger gammel den 1. november 2022.

Hun fik derfor mange tanker med på dagen, ligesom at Dennis Knudsen ikke var i tvivl om, at hans afdøde datter Naimo, kigger med oppe fra himmelen af.