Da Badehotellet sluttede, blev Lara Azimi-Busekist der spiller rollen som Frida, ikke snydt for en afskedsgave.

Da kameraerne blev slukket for sidste gang, efterlod de en bittersød følelse hos castet.

For Amalie Dollerup og den unge Lara Azimi-Busekist markerede en solrig eftermiddag på et gods i Slagelse afslutningen på et bemærkelsesværdigt kapitel i “Badehotellet”, hvor de har givet liv til karaktererne Amanda og Frida.

LÆS OGSÅ  Janni Ree tager afstand til Karsten Ree

“På min sidste dag havde jeg scener på et gods i Slagelse, hvor vi filmede Hamborg-sekvenserne. Det var en meget lang dag med alle de scener, der var der,” fortalte Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

Dagen var ikke kun signifikant for Dollerup, men også for hendes tyske kollega, Anton Rubtsov, som afsluttede sin deltagelse i serien med en afskedstale, før han hastigt måtte videre til et fly mod Prag.

Farvel til Frida

For den femårige Lara Azimi-Busekist, som har spillet den elskelige Frida, var det også tid til at sige farvel. Både cast og crew samlede sig omkring den unge stjerne for at fejre hendes præstationer med klapsalver og gaver, en passende anerkendelse af hendes bidrag til serien.

“Lara, der spiller Frida, havde også sin sidste dag. Hun fik klapsalver og noget legetøj i gave,” delte en smilende Dollerup.

LÆS OGSÅ  Elon Musk i affære med milliardærs kone

Optagelserne til “Badehotellet” har ikke været uden deres udfordringer, især når det kom til de scener, hvor de yngste skuespillere var involveret. Dollerup fortæller der var nogle scener, der tog flere dage at optage, til trods for at det kun er 15 sekunder man ser på tv. Dollerup beskriver derfor den unge Lara som værende “megasej og er en meget charmerende pige.”

En af de mest rørende øjeblikke i serien fandt sted i Hamborg-forstaden Blankenese, hvor Frida, i en scene fyldt med følelser, endelig genforenes med sin far og præsenteres med en længe ønsket kattekilling. Det var et øjeblik, der ikke blot symboliserede en lykkelig afslutning for Fridas karakter, men også slutningen på en æra for både Dollerup og Azimi-Busekist.

Du kan stadig se eller gense Badehotellet på TV 2 Play.