Nu er det slut med at bo Dragør og familien Beier skal sige farvel til huset.

Gennem årene har Lene Beier været vært på et utal af programmer. Hun er især kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’, og programmet ‘Beier bygger’ og ‘Beier bygger have’.

På sin Instagram-profil har Lene Beier løbende delt, at familien har en drøm om at flytte til Østrig. Her vil de gerne åbne et hotel. Derfor satte de sidste år hjemmet i Dragør til salg, og nu er de kommet et skridt tættere på drømmen i Østrig.

På sin Instagram deler Lene Beier nemlig nu, at huset er blevet solgt og at familien Beier flytter ud den 1. maj.

Hun skriver også, at havde familien både kunne beholde hjemmet og samtidig forfølge hotel-drømmen, så havde de gjort det – men det var ikke muligt.

“Men vi kan ikke både blæse og have mel i munden! Og vi har elsket at bo her,” skriver Lene Beier i sit opslag.

“Og allervigtigst, så har vi følt os hjemme og ungerne er blevet store her (6 og 9. Klasse nu) Så store, at vi nu alle 4 er enige om, at vi nødt til at kaste os ud i det store eventyr vi har talt så meget om – SAMMEN,” skriver Lene Beier, som fortsætter:

“Jeg ved, at mange af jer ikke forstår vores beslutning, og det er helt ok (man ved hvad man har….) Men vi kan mærke, at mursten aldrig må stå i vejen for drømme – og vores familie i nabohuset er heldigvis enige. Vi har boet dør om dør i 3 dejlige år – og nu nyder vi de sidste 3 måneder i kollektivet, inden vi rykker til en midlertidig bolig, indtil hotellet er fundet og købt.”

Hun fortæller også, at familien stadig har et bestemt hotel i kikkerten. Dog er de stadig åbne for forslag, hvis nogle følgere skulle falde over noget godt.

Til sidst slår den garvede tv-vært fast, at det bestemt ikke er slut med at lave tv.
“Og ja, vi kommer selvfølgelig stadig hjem og laver TV,” lyder det.

Du kan se hele opslaget herunder: