Prins Harry har fået bragt sig selv i unåde, og en stor del af den britiske befolkning mener, at han skal have fratage sin titel.

Efter prins Harry og Meghan Markles dokumentar, der er lavet i samarbejde med Netflix, er blevet offentliggjort, har deres popularitet fået et solidt hak nedad hos den britiske befolkning.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne kan afløse Daniel Craig som James Bond

Ifølge The Times har en undersøgelse, der er udført af YouGov, vist, at næsten halvdelen af den britiske befolkning er af den opfattelse, at han skal have taget sin royale titel fra sig.

Det er en undersøgelse, der er blevet foretaget i kølvandet på den meget omtalt Netflix-dokumentar, hvor både prins Harry og hertuginde Megan ad flere omgange retter kritik af det britiske kongehus.

Konkret er der 44 procent af de personer, der er blevet adspurgt i den nye YouGov-undersøgelse, der mener, at han skal fratages sin titel. Desuden er der kun 32 procent, der mener, at han skal have lov til at beholde den.

Ikke nok med det, så er der også 23 procent af de adspurgte, der har svaret, at de har fået lavere tanker om Harry og Meghan, efter deres dokumentar er blevet frigivet på Netflix

Samtidig er der også mange, der mener, at Harry og Meghan ikke fortjener at få en undskyldning fra den britiske kongefamilie. Konkret er der 53 procent af de adspurgte, der har svaret dette.

Siden prins Harry og hertuginde Meghan valgte at sige farvel til den britiske kongefamilie i 2020, hvor de flyttede til Californien, har de været udsat for massiv kritik af store dele af den britiske befolkning.

Det handler også om, at de flere gange har ytret sig kritisk om, hvordan de er blevet behandlet af kongehuset og den britiske presse.

LÆS OGSÅ: The Weeknd sætter vild rekord

Og det forventes, at parret endnu ikke er færdige med dette. Prins Harry udkommer nemlig med en erindringsbog den 10. januar, hvor det forventes, at den kritiske linje kommer til at fortsætte.