Der er en familiekamp under opsejling blandt ‘The Isley Brothers’.

Familiekampen er mellem Rudolph Isley som beskylder sin yngre bror, Ronald Isley for at gå bag om ryggen og muligvis skære ham ud af et væld af penge.

Ifølge en ny retssag, så sagsøger Rudolph, Ronald over rettighederne over ‘The Isley Brothers’-varemærket.

Han siger, at Ronald ansøgte og fik godkendelse af varemærket i sit eget navn og tager derfor hele overskuddet.

Rudolph siger, at ham og Ronald formodes at dele alt overskud fra bandet 50/50, og hævder at de hver isæt har haft 50% ejerskab i bandet, siden deres bror ‘O’Kelly’ gik bort tilbage i 1986.

Men Rudolph hævder nu at Ronald er blevet en snydepels.

I dokumenterne hævder Rudolph, at Ronald ansøgte om og fik de eksklusive rettigheder til ‘The Isley Brothers’ til brug på visuelle optagelser og audiovisuelle optagelser med musik og animation, tilbage i august måned.

Men Rudolph siger, at Ronald har brug for hans godkendelse for at få sådan en aftale.

Rudolph påstår, at Ronald ansøgte om at sætte varemærket i sit eget navn i november 2021, men Rudolph hævder, at de tidligere delte hele overskuddet til nogle store transaktioner, herunder en udgivelsesaftale på flere millioner dollars.

Og nu vil han have dommeren til at beordre et regskab, for at se, hvor mange penge Ronald har tjent siden ændringen.

Hvad mere er, vil Rudolph have retten til at træde ind og erklære ‘The Isley Brother’-varemærket ejes i fællesskab af ham og hans bror.

Han vil have Ronald til at hoste halvdelen af de penge op, han har tjent på deres fællesbands gode navn, siden han fik varemærket.