Den danske kronprinsesse Mary besøgte for nylig Sydney, Australien, hvor hun deltog i en række begivenheder og mødte både den australske presse og lokale borgere. Et af højdepunkterne under besøget var en officiel cykeltur gennem byen, hvor mange interesserede var mødt op for at få et glimt af kronprinsessen og vise deres støtte.

Dagen startede godt med solskin og en varm velkomst fra både journalister og australiere, der havde taget sig tid til at komme og hilse på kronprinsesse Mary. Stemningen var overvejende positiv, men på et splitsekund ændrede dette sig.

Inden kronprinsessen skulle stige på cyklen og begynde den officielle cykeltur, opstod der dog en hændelse, som krævede politiets indgriben. Det skriver Billed-Bladet.

En mand, der tilsyneladende virkede en smule ustabil og bar en hjelm med et GoPro-kamera, forsøgte at komme tæt på kronprinsessen. Mandens opførsel resulterede i, at en australsk politimand måtte reagerer hurtigt og han flyttede manden med sin fysiske magt. Der opstod kortvarigt tumult, men hændelsen blev dog håndteret uden at nogen kom til skade.

Efter den korte forstyrrelse fortsatte kronprinsesse Mary sin cykeltur gennem Sydneys gader og blev mødt med smil og opmuntrende tilråb fra de mange borgere og pressefolk, der var til stede.

Herunder kan du se billeder fra episoden, hvor den ustabile mand med cykelhjelm og refleksvest kom lidt på tæt på den danske kronprinsesse.