Frem med hårlakken og pandebåndene.

Efter en succesfuld Freedom Tour 2023 annoncerer det legendariske rockband, JOURNEY, at de udvider deres tour i 2024 med endnu flere shows. Her tilføjer de shows rundt i Skandinavien og kommer til Aarhus lørdag 8. juni i Tivoli Friheden.

Det skriver Live Nation Denmark ApS i en pressemeddelelse.

Touren er opkaldt efter JOURNEYs seneste album ”Freedom” som udkom i 2022. Bandet, der har opnået en diamantcertificering og er optaget i Rock & Roll Hall of Fame, er kendt for globalt hitlistetoppende sange som “Don’t Stop Believin”“Any Way You Want It”, “Faithfully”, “Lights”, m.fl. 

JOURNEY består af Neal Schon (lead guitar), der var med til at stifte bandet, Jonathan Cain (keyboard og backing-vokal), Arnel Pineda (lead vokal), Jason Derlatka (keyboard og vokal), der også var en af medstifterne, Deen Castronovo (trommer og vokal) og Todd Jensen (bas). Neal Schon er blevet optaget i tre forskellige Hall of Fames, heriblandt, Oklahoma Fall of Fame, Rock & Roll Hall of Fame og the Grammy Hall of Fame. Jon Cain har modtaget to BMI songwriter awards og er også optaget i Rock & Roll Hall of Fame som medlem af Journey.

Når JOURNEY til sommer gæster Tivoli Friheden i Aarhus bliver det i forbindelse med det udendørs koncertformat, ’Summer Session’, hvor Tivoli Frihedens scene på den smukke Event-ø danner rammen om koncerten. Med som special guest kommer det svenske rockband EUROPE, der bl.a. er kendt for megahittet ”The Final Countdown”.

Om JOURNEY:

Siden JOURNEY startede i 1973 har de opnået 19 top-40 singler, 25 guld- og platincertificeringer for deres albums og har solgt mere end 100 millioner albums på verdensplan. Deres ”Greatist Hits” album er gået 15x platin, hvilket gør JOURNEY til et af de få bands der har modtaget en diamantcertificering. Deres sang “Don’t Stop Believin'” har rundet mere end en millard streams.

JOURNEY blev optaget i Rock And Roll Hall Of Fame i 2017 og deres co-headliner tour i 2018 med DEF LEPPARD var bandets mest succesfulde tour til dato. Touren blev en af de Top-10 bedst sælgende turnéer det år med mere end en million solgte billetter, hvilket gav dem den prestigefyldte Billboard “Legends Of Live” award.

I 2019 udgav de ​​“Escape & Frontiers Live In Japan”, et live DVD-/CD-sæt fra deres koncert på Budokan i Tokyo. Her optrådte bandet for første gang nogensinde med albummerne “Escape” og “Frontiers” i deres fulde længde. JOURNEY har også modtaget en stjerne på Hollywood Walk Of Fame og er blev optaget i Hollywood Bowl Hall Of Fame. Derudover er bandet omdrejningspunktet i den prisvindende dokumentar “Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey” om bandets genopblussen efter tilføjelsen af filippinskfødte Arnel Pineda som forsanger, som JOURNEY‘s grundlægger, Neal Schon, opdagede på YouTube.

Billetpriser: 710 kr. + gebyr

Billetsalget starter 7. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk