For alle, der har mistet deres mor, vil Riley Keoughs rørende hyldest til sin afdøde mor Lisa Marie Presley utvivlsomt bringe tårer frem i øjnene.

Dødsfaldet af Lisa Marie Presley, den eneste datter af ‘The King of Rock and Roll’, Elvis Presley, chokerede millioner.

Hendes liv endte i en alder af 54 år. Den amerikanske sanger og sangskriver led af hjertestop den 12. januar, efter hun blev kørt til hospitalet, hvor hun blev lagt i kunstigt koma. Desværre overlevede hun ikke.

Nyheden om hendes tragiske bortgang blev delt af hendes mor, Priscilla Presley. “

Det er med et tungt hjerte, at jeg må dele den sørgelige nyhed om, at min smukke datter Lisa Marie har forladt os,” sagde Priscilla i en erklæring.

“Hun var den mest lidenskabelige, stærke og kærlige kvinde, jeg nogensinde har kendt.”

Presleys tre døtre er knuste over deres mors tab, og nu har hendes ældste datter, skuespillerinden Riley Keough, delt en hyldest til sin afdøde mor på den mest rørende måde, man kan forestille sig.

Riley delte et gammelt foto af Lisa Marie, der poserer ved siden af Rileys far, mens hun holder baby Riley i sine arme.

“Heldig at have haft den bedste og mest dybt kærlige mor, jeg kunne have ønsket mig,” skrev Riley i billedteksten.

Dette var den første mors dag, Riley, der nu også selv er mor, tilbragte uden sin egen mor.

Riley og ægtemanden Ben Smith-Petersen blev forældre til deres første barn i 2022.

Tidligere havde Riley delt en hyldest til sin afdøde mor på den dag, Lisa Marie blev begravet ved Graceland ved siden af sin afdøde far, Elvis Presley, og sin søn Benjamin Keough, der døde af selvmord i 2020. Peterson delte Rileys ord på hendes vegne og sagde:

“Jeg håber, jeg kan elske min datter på den måde, du elskede mig, den måde du elskede min bror og mine søstre. Tak fordi du gav mig styrke, mit hjerte, min indlevelse, mit mod, min humor, mine manerer, mit temperament, min vildskab, min vedholdenhed. Jeg er et produkt af dit hjerte, mine søstre er et produkt af dit hjerte, min bror er et produkt af dit hjerte.”

Riley og Ben har været gift siden 2014. Parret mødtes under optagelserne af Mad Max: Furry Road.