I den kommende udgave af den britiske Vogue har gigastjernen overrasket os igen.

I interviewet fortæller sangerinden fra Barbados, at hun efter flere års pause fra musikken havde i sinde at udgive et nyt album i år.

Det bliver dog ikke til noget, da den 34-årige sangerinde nu er gravid igen.

Det afslørede hun, da hun natten til mandag optrådte til Super Bowls ‘halftime show’, hvor hun undervejs, med en hånd på maven, løftede sløret for, at parret venter deres andet barn.  

Rihanna har ikke udgivet et album siden 2016, hvor hun hittede stort med albummet ‘Anti’.

Det var hendes ottende album på elleve år, men siden da er der ikke kommet noget nyt fra hende. 

Rihanna havde ingen ringere end hendes egen søn med på forsiden af marts-udgaven af det britiske Vogue.

Det afslører både Rihanna selv og Vogue på deres Instagram. 

Artiklen fortsætter efter billedet…

Hun har også sin mand, den kendte rapper A$AP Rocky, med på forsiden, der portrætterer den verdenskendte familie på en strand med vandet i baggrunden. 

Stjerneparret har tidligere været yderst hemmelighedsfuld omkring deres søn, som de ikke har delt hverken mange billeder eller informationer om. 

Heller ikke sønnens navn har de ønsket at fortælle omverdenen om, og i interviewet med Vogue bliver sønnen også kun omtalt som ‘baby’. 

Sønnen kom til verdenen d. 13 maj sidste år og er altså end ikke fyldt ét år endnu. Det til trods har parret alligevel valgt at tage ham med på forsiden af Vogue. 

Hun har efterfølgende gjort en stor forretning ud af hendes make-up- og undertøjsmærke Fenty, som er blevet yderst populært. 

Om der kommer ny musik fra Rihanna i løbet af de kommende år, må tiden vise, men for nu vil hun fokusere på hendes kommende barn, der altså er på vej.