Den 35-årige succesfulde sangerinde Rihanne brugte Instagram til at fejre sin første graviditet på en helt speciel måde. Hun delte natten til fredag dansk tid en række fotos, hvor hun fra sin graviditet poserer topløs, og kun bruger sine hænder til at dække for brysterne.

“Her er en lille serie, jeg kalder “gnub på dine bryster,” skriver hun til de syv topløse fotos hun har delt. Du kan se dem nederst i artiklen.

På billederne er Rihanna kun iført en lille trusse. Hun hylder samtidig sin graviditet og moderskab.

“Til ære for min graviditet, hvor jeg omfavner moderskabet som en boss, og magien denne krop skabte. Baby RZA… Han ligger derinde og aner ikke, hvor skør hans mor er, eller hvor besat han kommer til at gøre mig,” skriver hun videre.

Sidste år blev Rihanna mor for første gang. Sammen med rapperen A$AP Rocky fik hun en søn den 13. maj.

Navnet RZA Athelston blev først afsløret for en uge siden, da Daily Mail fik fat i fødselsattesten. Betydningen af navnet er en hyldest til RZA, de facto leder af den ikoniske rapgruppe Wu-Tang Clan.

Overraskende nok afslørede Rihanna under årets Super Bowl Halftime show i februar, at hun er gravid igen.

Hendes mave var markant rundere end normalt, hvilket antændte rygter, som Rihanna selv bekræftede senere. Det forventede barn kan blive en pseudotvilling til RZA Athelston, selvom det endnu er ukendt, hvornår Rihanna forventes at føde.

Rihanna, der også er kendt for sit populære lingeribrand Savage x Fenty, har lovet, at der vil komme mere til billedserien.

Se billederne herunder: