Popprinsen deler glædelig familienyhed.

Den kendte sanger Rasmus Seebach, kendt fra sange som “Natteravn” og “Lidt i fem”, annoncerer en stor nyhed sammed med sin kæreste, Julie Teglhus. Men to vigtige ting mangler de stadig at finde ud af.

Julie Teglhus, partner til den populære danske sanger Rasmus Seebach, har med glæde annonceret nyheden om parrets tredje barn. Nyheden, som blev delt på Instagram, hvor Teglhus stolt viste sin voksende babybule, har skabt stor begejstring blandt venner, fans og kolleger. “1…2…3…,” skrev hun i opslaget, ledsaget af et hjerte, hvilket indikerer tilføjelsen til deres lille familie.

Responsen på nyheden har været overvældende positiv, med lykønskninger strømmende ind fra kendte navne som rapperen Ankerstjerne, tv-vært Christiane Schamburg Müller og skuespiller Stephania Potalivo. Dette vidner om den kærlighed og støtte, der omgiver dette par i det danske underholdningsmiljø.

Detaljer omkring den kommende baby, herunder kønnet og den forventede fødselsdato, er endnu ikke offentliggjort. Familien Seebach-Teglhus, der allerede omfatter sønnerne Holger og Helmut, født henholdsvis i 2017 og sommeren 2021, ser nu frem til endnu et familiemedlem.

Rejsen til at blive en større familie har dog ikke været uden udfordringer for Julie Teglhus. I en åbenhjertig samtale i podcasten ‘To the Moon, Honey’, har hun tidligere delt sin smertefulde erfaring med at have aborteret to gange. “Det kom totalt bag på mig,” sagde Teglhus, som beskrev hvordan disse oplevelser var uventede og vanskelige, især da deres første barn blev undfanget uden komplikationer.

Rasmus Seebach og Julie Teglhus, et par siden 2013, deler en fælles bopæl i en villa i Hellerup. Parret kan nu forberede sig på, at to børn bliver til tre, og vente i spænding på afsløringer om kønnet.