Seebach-brødrene er endt i voldsom uenighed over deres fælles projekt

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der har været nogle intense stridigheder blandt Seebach-brødrene. Helt tilbage i starten blev brødrene kendt for deres sammenspil inden for musikken og ikke mindst deres tætte familiære bånd, men nu har tonen fået en anden lyd.

For første gang siden konflikten toppede, har brødreparret nu hver især været ude og sætte ord på hele episoden fra deres synsvinkel.

Det skriver SE & HØR

Nicolai Seebach har nemlig åbnet op om det nu bitre forhold til sin bror, Rasmus Seebach, efter at de to har brudt al kontakt. Denne udvikling følger efter, at Rasmus har købt Nicolai ud af det fælles musik imperium, de engang skabte sammen.
Nicolai udtrykker en dyb skuffelse over måden, hvorpå han er blevet behandlet gennem hele processen, og føler sig uretfærdigt forbigået. “I allerhøjeste grad. At jeg har skullet kæmpe så meget for at få en lille bid af, hvad der helt retfærdigt er mit, er skuffende,” deler Nicolai frustreret.
Men Nicolai er ikke den eneste, som har noget på hjerte. Rasmus Seebach har også sat ord på episoden, og det lyder ikke til, at den iskolde luft mellem brødrene kommer til at forsvinde indenfor den nærmeste fremtid: “Jeg har ingen kontakt til ham – og vil heller ikke have det igen,” erklærer Rasmus Seebach.

Selvom Rasmus Seebach er den mest offentlige af de to brødre, var Nicolai en afgørende faktor i opbygningen af deres musikalske brand. At blive skubbet ud fra virksomheden, han hjalp med at grundlægge, har efterladt ham med en bitter smag i munden.