Stjernen fra “Fresh Prince of Bel-Air”, Alfonso Ribeiro, oplevede, at hans datter Ava Sue var involveret i en ulykke, hvilket førte til skader, der krævede en operation. Hændelsen fandt sted dagen før Avas 4 års fødselsdag

Ava Sue pådrog sig skaderne, efter hun faldt af sin løbehjul. Hun grimme ar, omfattende blå mærker og forbrændinger på højre albue, skulder og omkring højre øje.

Både Alfonso og hans kone, Angela Ribeiro, opdaterede om Ava Sues tilstand.

“Ikke den slags dag du ønsker dagen før en 4-års fødselsdag. Jeg vil gerne give en hjertelig tak til [Care MD Skin Health] for den akutte service og procedure for at hjælpe med at reducere sandsynligheden for [ar]. Så stolt af, hvor modig min lille pige var under operationen,” skrev Alfonso sammen med billeder af sin datter, mens han takkede lægestaben for deres hurtige reaktion.

Angela på den anden side sagde, at hun havde en fornemmelse af, at noget dårligt ville ske, og kaldte det en moderlig instinkt.

“Jeg meddelte familien, børn, barnepige og venner, der hjalp med at gøre klar til Avas fødselsdagsfest, at ‘vi ikke gør noget skørt eller farligt i dag, der potentielt kunne ende med et besøg på skadestuen’. Jeg fik bogstaveligt talt alle til at se mig i øjnene, da jeg sagde disse ord,” skrev hun.

Ava faldt af løbehjulet kort tid efter hendes mors forudsigelse.

Da Ava Sue blev bragt til Care MD Skin Health, besluttede lægen Dr. Raffy, at hun skulle gennemgå en operation for at minimere risikoen for eventuelle ar.

“Ikke en sjov måde at tilbringe din sidste dag som 3-årig, men hun var en fighter,” skrev moren. “Giver denne søde pige lidt ekstra kram i aften.”

Personalet hos Care MD Skin Health tog sig tid til at ønske deres unge patient en meget glad fødselsdag gennem deres Instagram og takkede Alfonso for at stole på deres datter til dem.

“Tak for de meget venlige ord [Alfonso]. Vi er meget beæret over at tage os af din dyrebare prinsesse Ava. De bedste ønsker om en hurtig bedring,” skrev de i billedteksten.

Vi ønsker søde Ava Sue en hurtig bedring og en meget glad fødselsdag.