At prinsesse Diana for mange år siden brød den kongelige tradition, har haft stor betydning for Kate Middleton. Faktisk fulgte hun i Dianas fodspor og gjorde præcis det samme, da det blev hendes tur.

Prinsesse Diana blev kendt for at gå sine egne veje, hvilket satte scenen for nye praksisser i det britiske monarki. Hendes svigerdatter, prinsesse Kate, kunne senere nyde godt af dette. 

Det skriver Mirror.

Prinsesse Diana, kendt for at bryde med traditionerne, valgte en helt ny vej for kongelige fødsler, da hun fødte sine sønner, prins William og prins Harry. 

LÆS OGSÅ  Vækker opsigt: Kommer med vilde udtalelser om Harry og Meghan

I stedet for at føde på Buckingham Palace, som indtil da havde været den almindelige praksis, tog hun til St Mary’s Hospital og fødte på den afdeling, der hedder Lindo Wing. 

Dette var et stort brud på den kongelige tradition, da prins William dermed blev den første tronfølger nogensinde, der blev født på et hospital. Hans lillebror fulgte efter på samme hospital to år senere.

Denne ændring satte en ny standard, som Dianas svigerdatter, prinsesse Kate, har fulgt. Prinsesse Kate valgte nemlig også Lindo Wing, da hun skulle føde prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. 

Dog er det værd at notere sig, at prinsesse Anne, dronning Elizabeths datter, var den allerførste kongelige, som valgte Lindos Wing til sine fødsler. Lindo Wing er med tiden også blevet et populært fødested blandt kendte som Amal Clooney, der fødte sine tvillinger der.

LÆS OGSÅ  Lyver kong Charles død

Lindo Wing er kendt for sin luksus og evne til at skærme om den fødendes privatliv.

Under fødslerne af prinsesse Kates børn var der et imponerende team af over 20 læger og specialister til rådighed. Dette team sikrede, at alt gik godt, og at familien havde alt, hvad de behøvede.

Ved at følge Dianas fodspor, viser prinsesse Kate, at de kongelige kan vælge en moderne tilgang, der stadig respekterer traditionerne, men også passer til deres personlige behov og ønsker.