Der er stor enighed blandt danskerne, efter kongehuset udsendte pressemeddelelse om den unge prins

Der har længe været stor debat om prins Christians apanage.

Især nu hvor den fremtidige konge fylder 18 år til efteråret, og derfor både får rettighed til stemmeret, kørekort, smøger fra tankstationer – og en ekstra frynsegode på danskernes regning.

Men i går kunne kongehuset bringe en overraskende pressemeddelelse til offentligheden.

Prinsen får nemlig udskudt den royal apanage, og skal derfor vente til hans 21-års fødselsdag. Ifølge kongehuset selv, er beslutningen truffet på vegne af prinsen, der i stedet nu får mulighed for at fokusere på hans uddannelse.

Og det lader til at beslutningen er faldet i god jord hos den danske befolkning, skriver BILLED-BLADET.

På kongehuset officielle Instagram-profil hvor pressemeddelelsen også er blevet delt, er det strømmet ind med positive kommentarer fra borgerne, der er enige i beslutningen på vegne af prinsen.

‘Fornuftigt, lad ham have sin ungdom’, ‘Lad ham nu have sin ungdom og han er jo trods alt den næste kronprins’, ‘Godt, at Christian får ro til sit gymnasieliv’ og ‘Dejligt for ham, med denne beslutning kan han nyde at være ung’ er blot nogle af kommentarerne der er at finde i kommentarfeltet til billedet.

Den positive forståelse kan derfor få prinsen samt forældrene, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til at ånde lettet op.