Den dengang helt lille prinsesse fik en særdeles dyr gave, men alligevel måtte hun ikke beholde den.

Når man er medlem af det britiske kongehus, forventes det næsten, at livet er fyldt med glamour og dyre gaver. Men selv for små prinsesser som Charlotte, der fylder 9 år og er nummer tre i arvefølgen, er visse gaver simpelthen for ekstravagante til, at hun må beholde dem. 

Det skriver det britiske medie The Mirror

LÆS OGSÅ  Dronning Margrethe og Kongehuset skuffer tusindvis af danskere

Da prinsesse Charlotte kom til verden, modtog hun nemlig en gave, der ville få de fleste til at spærre deres øjne op: En rangle til den nette sum af 36.000 pund, svarende til knap 314.000 kr. Men den unge prinsesse fik aldrig lov at beholde den luksuriøse gave. 

Den bestod af imponerende 18 karat hvidguld, beklædt med diamanter, safirer og rubiner, der tilsammen dannede et Union Jack-flag. Ifølge The Express blev denne ekstravagante rangle designet og givet som gave af Natural Sapphire Company. 

Dog er det højst usandsynligt, at prinsesse Charlotte nogensinde modtog ranglen, da gaver fra kommercielle virksomheder generelt ikke accepteres af kongehuset. 

LÆS OGSÅ  Dronning Margrethe bryder tavsheden: Dybt chokeret

Men selvom den lille prinsesse ikke fik glæde af den luksuriøse rangle, var alt alligevel ikke tabt: Kong Charles skulle efter sigende have købt hende en mere beskeden rangle lavet af piletræ, som kun kostede 25 pund, som svarer til ca. 218 kr. 

Dette kan man også argumentere for, er et mere passende stykke legetøj for en lille baby.

Selv i kongehusets strålende verden, hvor luksus og pragt er en del af hverdagen, findes der regler, der skal følges, og nogle gaver er bare for prangende, selv for en prinsesse.

LÆS OGSÅ  Hvad vil Kate hedde når William bliver konge? Derfor er der forskel