Prins William fulgte ikke reglerne, da han for nylig ikke kunne få sig selv til at sige nej.

I en verden fyldt med kongelige protokoller og formelle regler, er der én, der skiller sig ud – og det er en regel, der involverer noget så simpelt som en autograf. 

Mens Kate Middleton, prinsessen af Wales, nøje overholder denne regel, har prins William været lidt mere fleksibel.

LÆS OGSÅ  Jobsamtale hos William og Kate: Derfor spiller død flue altafgørende rolle

Det skriver Mirror.

Når de kongelige er på opgave, skal de overholde de strengeste regler. Det virker næsten til, at der er uskrevne regler for enhver tænkelig situation.

Den overraskende autografregel blev bekræftet sidste år, da Kate besøgte Chelsea Flower Show. Under en samtale med en gruppe nysgerrige børn, afslørede hun en overraskende detalje: Hun må ikke skrive sin underskrift som souvenir til offentligheden.

Under besøget i Royal Entomological Society’s have var Kate og en gruppe børn i gang med at identificere insekter og lave skitser. Nogle af børnene bad ivrigt prinsessen om at skrive sit navn på deres tegninger som en souvenir. 

LÆS OGSÅ  Blev hasteindlagt tirsdag morgen: Nu bekræfter kongehuset

Men ifølge The Telegraph, måtte hun skuffe dem og sagde: “Mit navn er Catherine. Jeg må ikke skrive min underskrift, det er bare en af de regler.” 

For ikke at lade børnene gå tomhændede bort, tegnede hun i stedet nogle skitser til dem – en blomst, et træ og en dam.

Men regler er til for at blive brudt – eller det var i hvert fald det, som prins William gjorde tidligere på måneden, da han besøgte den berømte Fistral Beach i Cornwall. 

LÆS OGSÅ  Kong Charles nægtede at besvare spørgsmål om dokumentar

Ni-årige Phoenix Kanes stoppede prinsen og spurgte, om han ville skrive sin underskrift på gipsen på hans brækkede arm. William kunne ikke modstå anmodningen og sagde med et grin: “Shhh, sig det ikke til nogen. Jeg må egentlig ikke gøre det!”

Dette lille regelbrud giver et smil på læben. Mens Kate fortsætter med at følge reglerne til punkt og prikke, viser William, at der nogle gange er plads til at bøje dem, især for at bringe glæde til et barns dag.