Prins Harry har potentielt skudt sig selv i foden. Han risikerer nemlig at blive udvist fra USA, efter sine egne afsløringer.

Det er ikke gået stille for sig, efter det er væltet ud med afsløringer fra prins Harrys nye bog, der har fået titlen ‘Spare’.

LÆS OGSÅ: Prins Harry nægter at svare på stort spørgsmål

I bogen åbner han op om flere detaljer fra sit eget liv, mens han også skyder med skarpt efter både sin bror og far. Nu viser det sig dog, at han potentielt har skudt sig selv i foden.

Det skyldes, at han risikerer at blive udvist af USA. Det skriver flere britiske medier ifølge Ekstra Bladet.

Risikoen for, at det sker, er dog ikke kun forårsaget af, hvad han fortæller i sin bog. Det handler også om de afsløringer, som han er kommet med i et nyt interview, der søndag aften blev sendt på den britiske kanal ITV.

Både i bogen og i det nylige interview, har prins Harry valgt at fortælle åbent om, at han flere gange har eksperimenteret med både euforiserende og psykedeliske stoffer.

Blandt andet har han fortalt, at han har taget svampe, der han deltog i en fest i Hollywood, og at han har taget kokain flere gange. Han har også løftet sløret for, at han blot 17 år, da han prøvede det første gang.

Ikke nok med det, så har han også afsløret, at han røg en joint efter sin første date med Meghan Markle, som han i dag er gift med.

Desuden har han taget psykedeliske stoffer som ayahuasca, der blev brugt i forbindelse med en ‘eksperimenterende behandling’ for at bearbejde tabet af sin mor.

Fælles for alt dette er, at det ikke er tilladt i USA, og har han i sin visumansøgning angivet, at han ikke har taget stof, har han dermed løjet. Det kan i værste fald få den betydning, at han smides ud af landet.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne kan afløse Daniel Craig som James Bond

Da hver enkelt visumansøgning bliver behandlet enkeltvist, er det dog ikke utænkeligt, at der bliver set gennem fingre med det, fordi han er prins.