Prins Harry og hertuginde Meghan Markle har været involveret i en biljagt, som kunne have haft frygtelige konsekvenser.

Prins Harry og Meghan Markle er vant til mediernes opmærksomhed og dermed sandsynligvis også til, at fotografer er opsatte på at få skud af dem.

Men det er ikke hver dag, at de er en del af en biljagt for at undslippe en ivrig pressefotograf.

Dette skete dog i går tirsdag, rapporterer Sky News.

Ifølge mediet udtalte en repræsentant for prins Harry, at parret havde været involveret i en biljagt. Det blev desuden sagt, at situationen kunne have “haft frygtelige konsekvenser”.

Biljagten skulle angiveligt have fundet sted efter parret deltog i en prisuddeling i New York tirsdag. Tilsyneladende var en pressefotograf meget opsat på at få det perfekte skud, og derfor besluttede han at forfølge dem i bil.

“Denne nådesløse jagt, som strakte sig over mere end to timer, førte til, at bilerne gentagne gange var nær ved at støde sammen med andre trafikanter, fodgængere og to politifolk,” udtaler prins Harrys repræsentant ifølge Sky News.

Inden biljagten havde parret deltaget i prisuddelingen Woman of Vision. Det var faktisk ikke uden grund, at det berømte par var til stede ved denne prisuddeling.

Snarere var de kommet, fordi Meghan Markle modtog en pris ved ceremonien. Prisen blev givet til hende for hendes engagement i at opfordre kvinder til at kæmpe for ligestilling.

For nylig har parret ikke vist sig offentligt sammen i samme grad, som de tidligere har gjort.

Derfor var dette også første gang, at parret optrådte sammen, siden prins Harry var alene i London for at overvære kong Charles’ kroning.

Prins Harry fik stor opmærksomhed i denne forbindelse. Det skyldtes, at han kun var i landet i meget kort tid.

Efter at have overværet kroningen gik der kun få timer, før han sad i et fly. Han ønskede nemlig at rejse hurtigt tilbage til Los Angeles, hvor han deltog i fejringen af sønnen Archies fødselsdag.