Ups. Både jordemoderen og Meghan måtte grine af det.

Det er ikke hver dag, at en royal afslører pinlige detaljer fra sit liv, men prins Harry er ikke bange for at dele et sjovt øjeblik, fra da han skulle være far for første gang. 

Det skriver Mirror.

I bogen, ‘Spare’, mindes prins Harry en komisk episode, der udspillede sig på fødestuen, da Meghan Markle var i fødsel med deres første barn, Archie.

LÆS OGSÅ  Meghan Markle skuffet over prins Harrys formue

Archie skulle melde sin ankomst på Portland Hospital i London den 6. maj 2019, og spændingen var stor.

I bogen fortæller Harry om et øjeblik, hvor nervøsiteten tog over, og han tyede til lattergassen, som var at finde på stuen, for at finde ro. 

“Meg hoppede på en stor lilla bold, en måde at hjælpe naturen på vej på, og grinede og rullede med øjnene, og jeg tog flere sug af gassen,” skriver Harry. 

Men som veerne tog til, og en sygeplejerske trådte til for at tilbyde Meghan lattergassen, opdagede de, at beholderen var tømt. 

LÆS OGSÅ  Housewife-stjerne advarer Megan Markle

“Der var intet tilbage. Jeg så sygeplejerskens blik vandre fra flasken til mig, og hun indså langsomt: Nå, manden har taget det hele,” skriver Harry i sin bog. 

Heldigvis blev situationen hurtigt afhjulpet med en ny flaske med lattergas, og både sygeplejersken og Meghan måtte at grine af episoden.

Archie har netop kunne fejre sin 5 års fødselsdag.

Meghan og Harry blev den 4. juni 2021 forældre for anden gang, da de kunne byde datteren Lilibet velkommen.