Da prins Andrew fulgte sin mor, dronning Elizabeths, kiste i Edinburgh, blev han mødt af vrede tilråb.

Flere personer råbte efter prins Andrew, da han sammen med sine tre søskende fulgte sin mors kiste på den sidste del af vejen til St. Giles i Edinburg mandag.

LÆS OGSÅ: Derfor tog Meghan Markle ikke med prins Harry

“Andrew, du er en syg, gammel mand,” blev der blandt andet råbt, skriver flere britiske medier, herunder Sky News og The Telegraph.

For den mand, der råbte efter prins Andrew, har det dog fået konsekvenser. Han er nemlig blevet anholdt af politiet.

Efter anholdelsen er manden blevet sigtet for et brud på freden i forbindelse med, at dronning Elizabeths kiste blev transporteret fra Edinburgh-slottet til St. Giles-katedralen.

Den del af turen, hvor prins Andrew og hans søskende gik med, er også kendt som ‘The Royal Mile’. Da de gik denne del af turen, deltog hhv. kong Charles, prinsesse Anne, prins Andrew og prins Edward.

Det var dog kun prins Andrew, der oplevede, at der blev råbt efter ham. Det hænger sandsynligvis sammen med hans relation til Jeffrey Epstein og sagen med Virginia Giuffre.

Da der blev råbt efter ham, var andre tilskuere dog hurtig til at reagere. En mand tog nemlig fat i ham og trak ham ned på jorden. Her lå han med hænderne i vejret, indtil en politibetjent ankom.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio har scoret kendis

Ifølge The Telegraph er en 22-årig mand blevet anholdt for at have ‘brudt freden under den royale mil’.