Programmet er tilbage, denne gang er noget dog anderledes.

I 2023 debuterede ‘Bachelorette’ i Danmark, men dengang udtrykte de to første hovedpersoner skuffelse over de udvalgte bejlere.

Situationen er dog vendt til det bedre for de nye kvindelige deltagere i sæson 2, som er tydeligt mere tilfredse med udvælgelsen af mænd.

LÆS OGSÅ  Tessa som TV-vært?

Det skriver HER & NU.

Sofie og Lissa, de to bachelorettes i den aktuelle sæson, har haft en proaktiv tilgang til castingprocessen ved nøje at definere, hvad de søger hos en partner.

“Vi brugte lang tid på at forklare, hvilken type vi faldt for, og sendte billeder for at give en klar ide. Jeg tror virkelig, at casterne i år har gjort en indsats for at matche os med mænd, der passer til vores præferencer,” fortæller Sofie. Lissa supplerer: “For programmets succes er det afgørende, at der skabes holdbare parforhold og ægte kærlighedshistorier, hvilket jeg tror, de har fokuseret på.”

LÆS OGSÅ  Omtalt læge sagsøger TV 2

De to kvinder delte også detaljer om de værdier og personlighedstræk, de håber at finde hos deres fremtidige partnere, hvilket har bidraget til en mere målrettet søgning.

Der var premiere på Bachelorette i går.

Intet mindre end 17 mænd er klar til at kæmpe om de to kvinders gunst.

Mens mændene kæmper om kvindernes opmærksomhed, skal de bo sammen og leve side om side. De bliver både bedste venner, tætteste allierede og største konkurrenter. En balance, der ikke altid er lige harmonisk. De kommer til at dele både glæder og sorger, når de i et intenst forløb lærer både sig selv og de to kvinder bedre at kende. For jagten på kærligheden bliver langtfra nem, og den kræver mere af både mændene og kvinderne, end de selv aner.

Hvordan det går kan du følge med i på TV 2 Play.