Nu har en trist melding eftersigende set dagens lys.

Hvis du var blandt dem, som ‘Hvem holder masken?’ havde en høj stjerne hos, så er der bestemt ikke meget at skrive hjem om. 

For da TV 2 klædte diverse kendte danskere ud i en række vilde kostumer i underholdningsprogrammet var det til stor glæde for en masse danskere, der sad klistret til skærmen. 

Men TV-programmer kommer og går. Markedet udvikler sig, og det samme gør seernes interesser. 

Det handler derfor om at skyde bredt, og håbe på en potentiel succeshistorie. 

Og nu er det angiveligt slut. 

Det løfter den evigt populære Ibi Støvring sløret for til Billed-Bladet

Her lægger hun ikke skjul, at man ikke skal sætte næsen op efter en tredje sæson af underholdningsprogrammet. 

“Nej, det tror jeg ikke. Den tror jeg godt, at jeg kan lægge ned”, lyder den kontakte udmelding, da hun bliver spurgt ind til en ny sæson af underholdningsprogrammet. 

For efter to sæsoner af det nye underholdningsprogram, hvor et dommerpanel skulle gætte de besøgende kendte gæster gemt væk under diverse kostumer, er der ikke længere nyt under solen for programmets udvikling. 

Det ser i hvert fald sådan ud, hvis man baserer det på seertallene. 

Ved den første sæsons premiere i november 2021, var der hele 849.000 danskere der spændt sad og gættede med. 

Det tal holdt dog langt fra ved, da den anden sæson løb over skærmen i april 2022. Der var det kun 422.000 der tunede ind ved sæsonpremieren. 

Programmet nåede at have store navne fra dansk underholdning med i stablen: dommerpanelet lød på Peter Frödin, Sofie Jo Kaufmanas, Frederik Cilius og Mille Dinesen, samtidig med at Silas Holst og Pelle Emil Hebsgaard kan bryste sig som de to sæsoners respektive vindere.