I forbindelse med McCann-sagen gik en stor eftersøgning i gang i en lokal dam i Portugal. Nu bekræfter politiet fundet

I sidste uge var politiet massive til stede ved en dam i det sydlige Portugal, da der var mistanke om bevismateriale, der kunne hjælpe i efterforskningen af Madeleine McCann-sagen.

Og nu kan Sky News bringe nyheden om, at politiet bekræfter at have fundet en række genstande, i forbindelse med efterforskningen.

‘Et specifikt område langs dammen blev undersøgt for mulige beviser. Flere genstande blev beslaglagt i forbindelse med eftersøgningen. De bliver analyseret i de kommende dage og uger (…) Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at konkludere, om nogen af genstandene er forbundet til Madeleine McCann-sagen,’ fortæller anklagemyndigheden i Braunschweig.

Efterforskningen ved dammen varede i tre dage, og sluttede den 25. Maj.

‘Efterforskningen her i Braunschweig mod den 46-årige mistænkte forventes at forsætte i noget tid,’ skriver anklagemyndigheden, med henvisning til den tyske mand, Christian Brückner, der er hovedmistænkt i sagen.

For tiden sidder Brücker fængslet i Tyskland, for en voldtægtssag der fandt sted i Praia de Luz – samme sted som Madeleine McCann forsvandt i 2007.

Den tiltalte mand boede selv i Prada de Luz, da den unge pige forsvandt.

Brücker nægter sig fortsat skyldig i at have noget som helst med sagen at gøre.