Pilou Asbæk har løftet sløret for, at han har taget imod undervisning af en af Hollywoods helt store navne i forbindelse med en film, de har indspillet sammen.

Det har han selv afsløret på det sociale medie Instagram, hvor han skriver, at han har haft æren af at få undervisning af ingen ringere end Sylvester Stallone.

LÆS OGSÅ: Kevin Spacey taber retssag: Skal betale gigantisk beløb

De to har nemlig arbejdet sammen under indspilningerne til filmen ‘Samaritan’, og i denne forbindelse har han fået undervisning i både stunts og skuespiller fra den 76-årige Sylvester Stallone.

“I de dage, vi filmede sammen, havde jeg ærligt talt en ‘en til en masterclass’ i stunts, skuespil og gamle røverhistorier fra branchen,” lyder det fra Pilou Asbæk i hans opslag på Instagram.

Den danske skuespiller lægger da heller ikke skjul på, at han ser Sylvester Stallone som en legende. Og det er svært benægte med filmhit som ‘Rambo’ og ‘Rocky’.

“Fantastisk at arbejde med en levende legende. Han er den mest ‘badass’ skuespiller, som Hollywood nogensinde har set. Men også en af de mest generøse og betænksomme,” skriver han.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian smider tøjet og viser sin veltrimmede krop

Til slut sender han et tak til Sylvester Stallone på filmen ‘Samaritan’, som forventes at blive frigivet på Amazons streamingtjeneste i slutningen af denne måned.