Philine Roepstorff, en kendt influencer og tidligere kæreste til den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner, kommer med en kedelig besked på de sociale medier.

Roepstorff har opbygget sit egen personlige brand som influencer efter bruddet med Bendtner, men for nylig har hun bemærket et fald i antallet af sine følgere.

Hun delte sin uro i et indlæg på Instagram, hvor hun skrev:

“I dag er ikke så rar. Jeg er netop kommet under 400.000 følgere,” og afslørede, at hun har mistet 40.000 følgere i løbet af det sidste år.

Den 30-årige influencer erkender, at nogle mennesker måske mener, at hun ikke bør bekymre sig om det, men for hende er det en væsentlig del af hendes arbejde og passion.

Hun spørger sine følgere, om hun er alene med denne følelse, og om hun bør føle skam over at have sådanne bekymringer, eftersom det “bare” er Instagram.

Ifølge hjemmesiden Social Blade, der overvåger antallet af følgere på sociale medier, oplevede Roepstorff sin værste dag lørdag, da hun vågnede op til “kun” 399.991 følgere.

Selvom nogle måske synes, at det er trivielt at klage over tabte følgere, når hun stadig har så mange, kan et sådant fald i antallet af følgere potentielt betyde en reduktion i indtjeningen på flere tusinde kroner per sponsoreret opslag.

Roepstorffs følgertal fortsætter med at falde, og i skrivende stund har hun 399.816 Instagram-følgere.