Bandet ‘Gnags’ har for anden uge i træk mistet et medlem.

Sidste mandag blev det meddelt, at guitarist og mangeårigt medlem af gruppen Gnags, Per Frost var død i en alder af 68 år. Han døde lørdag den 4. marts.

– Jeg forstår det ikke. Jeg forstår det slet, slet ikke. Per Frost er død. Hvad? Han sov stille ind lørdag nat. Gik i seng i strålende humør. Vågnede aldrig op, skrev Gnags-frontmand Peter A.G. Nielsen på sin Facebook-profil i sidste uge.

En ny uge er lig med endnu et dødsfald for den ellers muntre musikgruppe.

På Facebook kan Peter A.G igen berette om et dødsfald, som denne gang omhandler crew-medlemmet Max Herman Koitzsch, som er død efter kort tids sygdom.

“Vores milde, hemmelige våben, de to ekstra loyale hænder, der altid stod parat, og fik tingene til at lykkes. Max påtog sig enhver opgave, dedikeret, koncentreret og altid med et kort nik. Opgaven modtaget og forstået! Som crew har alle deres specifikke opgaver på en tour. Men uden Max og alle de roller, han påtog sig, ville tingene ikke have gledet så smurt. Vi kunne regne med ham, altid på pletten,” lyder det blandt andet i opslaget.

Til slut udtrykker Peter stor taknemmelighed for Max’ indsats i Gnags samt glæde over det aftryk, han gennem tiden har sat.

“Vi vil savne dig dybt, og glæde os over, det store aftryk du har sat. Tak for din indsats. Æret være Max’ minde.”