Den kendte skuespille er kommet i modvind hos PETA, efter hun har accepteret rollen som ambassadør for Gucci.

Dakota Johnson, som de fleste kender for hendes rolle i ‘Fifty Shades of Grey’, er ikke længere på god fod med dyreretsforeningen PETA.

LÆS OGSÅ: Prins Harry risikerer at blive udvist

Foreningen er hun kommet på kant med, efter det er kommet frem, at hun er blevet officiel ambassadør for Gucci.

Det er ikke selve ambassadørrollen, der er et problem. Derimod er det, det faktum, at hun er en del af en ny kampagne for Gucci, hvor hun reklamerer for deres eksklusive produkter, hvilket omfatter dyreskindshåndtasker.

Ifølge det amerikanske medie TMZ er det ikke faldet i god jord hos PETA, der siges at være rasende over det.

PETA ser ikke positivt på det faktum, at en række af de håndtasker, som Dakota Johnson reklamerer for, er lavet af krybdyrskin. Blandt andet er flere af dem lavet af python- og krokodilleskind.

Foreningen har dog valgt ikke blot at se til. I stedet har de taget affære, ved at sende et brev til den kendte skuespillers manager.

I brevet informerer de om, hvilken skæbne krokodillerne og slangerne lider, for at brands som Gucci kan få fingrene i skind til deres produkter.

Derudover opfordrer de hende også til at tage sit samarbejde med Gucci op til grundig overvejelse. Samtidig mener de, at hun offentligt bør opfordre til, at man bruger veganske alternativer, og at hun fordømmer brugen af ægte krybdyrsskind.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski spottet på date med kendt komiker

Ifølge TMZ har den 33-årige kendte skuespiller valgt at forholde sig tavs. Om hun har i sinde at give svar på brevet fra PETA, vides naturligvis ikke. Det kan nemlig ikke udelukkes, at hun ikke ønsker at kommentere på brevet fra PETA.