OL-guldvinderen er klar på noget nyt, viser hun på de sociale medier.

OL-guldvinder og ‘Vild med dans’-favoritten Pernille Blume har taget et friskt skridt ind i et nyt livskapitel, idet hun tilsyneladende har valgt at dele bolig med sin veninde Christina.

En nysgerrig opdagelse på Blumes Instagram afslører et dørskilt, der bærer navnene på de to veninder, hvilket har vakt opmærksomhed blandt følgerne.

Denne udvikling kommer på et tidspunkt, hvor Blumes privatliv har været genstand for offentlig spekulation, især efter oplysninger om en mulig afbrudt forlovelse med den franske svømmestjerne Florent Manaudou.

Manaudous nylige Instagram-opslag, der viser ham i ømme omfavnelser med en anden kvinde, har yderligere antændt rygterne om parrets forhold.

LÆS OGSÅ: Bruce Willis er alvorligt syg: Nu har ny diagnose ramt familien

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki-billede gjorde fans verden over målløse: Nu er der nyt

Midt i disse personlige omvæltninger har Blume ikke ligget på den lade side. Hun har delt glimt af sin indflytningsproces på sociale medier, herunder en situation, hvor hun mangler en seng og i stedet må tage til takke med at sove på to topmadrasser.

En permanent løsning er dog på vej, da en ny seng er bestilt til levering i april.

Tidligere rapporter fra Se og Hør og andre medier har allerede antydet spændinger mellem Blume og Manaudou, idet det blev bemærket, at parret havde fjernet alle billeder af hinanden fra sociale medier sidste efterår.

Dette var en markant ændring fra deres tidligere offentlige udstillinger af kærlighed.

Til trods for gentagne forsøg fra pressen, herunder Ekstra Bladet, har både Blume og Manaudou undladt at kommentere på deres nuværende forholdstatus.