Den danske Tour-vinder skal holde skarpt øje.

Når cyklerne sættes i gear mandag, starter en spændende uge for cykelsportens fans med Baskerlandet Rundt. Og for to danske ryttere lyder målet klart: Sejren.

Lidl-Trek-mandskabet er allerede i fuld sving med at støtte op om deres danske kaptajn, Mattias Skjelmose, i jagten på at overgå sidste års vinder, Jonas Vingegaard, i det udfordrende løb fyldt med højdemeter.

Med en stærk trup, der inkluderer den tidligere Giro d’Italia-vinder, Tao Geoghegan Hart, og den erfarne klatrer, Bauke Mollema, sender Lidl-Trek et klart signal om deres ambitioner.

LÆS OGSÅ: Lars Løkke har fået nok af Mette Frederiksen-henvendelser: “Jeg bliver så træt”
LÆS OGSÅ: Nikolaj Jacobsen giver et smugkig på OL: “Jeg har en plan”

“Jeg tager til Spanien for at lave en all-in præstation,” erklærer Skjelmose med selvsikkerhed på holdets hjemmeside. Han pointerer dog, at løbet også tjener som en strategisk forberedelse til hans større mål – at vinde en af Ardennerklassikerne.

Mens Vingegaard står som favorit til at forsvare sin titel, varsler løbet et stjernespækket felt med ryttere som Primoz Roglic og Remco Evenepoel klar ved startstregen.

Dette lover godt for cykelfans, der kan forvente en uge fyldt med taktisk spil, uforudsigelige angreb og dramatiske op- og nedkørsler i det smukke baskiske landskab.