Under retssagen delte et vidne forfærdelige detaljer om den tiltalte

Mia-sagen chokerede hele Danmark, og i øjeblikket er retssagen i fuld gang.

Tiltalte afgav i sidste uge forklaring på, hvad der skete den aften, hvor Mia Skadhauge Stevn døde – og i den forbindelse forklarede han, hvordan den unge kvinde mistede livet.

Den 29. juni forventes der at falde dom i sagen, og netop i dag i retten har et vidne delt nogle yderst foruroligende informationer om den 37-årige, der er tiltalt i sagen.

Mia-sagen begyndte, da den unge sygeplejerskestuderende pludselig forsvandt efter en aften i Aalborgs natteliv den 6. februar sidste år. 

Hendes forsvinden skete tidligt om morgenen og efterlod et utal af spørgsmål, og en dommer prøver nu at finde hoved og hale i, hvad der rent faktisk skete den aften.

I dag er en tidligere judo-veninde i retten for at vidne og forklare, hvad hun ved om den 37-årige mand, der er tiltalt.

Og hun har skræmmende informationer med sig i dag.

Hun starter ud med at fortælle, at den 37-årige gerne deltog i sociale arrangementer med klubben.

Vidnet bliver spurgt ind til, om der var noget særligt hun bemærkede om den 37-årige, hertil skriver Ekstra Bladet følgende om hendes svar i deres live-blog:

“‘Ja’, siger hun og siger, at det var særlig på grund af de stranguleringer og kvælningsteknikker, som, vidnet synes, var ubehagelige, til judo.”

Hun fortæller, at det blev gjort til en leg blandt andre, hvor man lavede grebet på hinanden – også efter træning.

Legen gik ud på, at man skulle strangulere en anden til besvimelse. Denne leg deltog den 37-årige i.

Vidnet beskriver desuden, at han havde en ‘ivrig tilgang’ til at deltage i netop dette både under og efter træningen.